8 Απρ 2019

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019-BLOCO ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


10 Απρίλη Στηρίζουμε – Ψηφίζουμε
BLOCO ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ όλης της Χώρας.

To BLOCO Ριζοσπαστικής Αριστεράς αποτελεί μια δικτύωση φοιτητικών σχημάτων με αναφορά στη ριζοσπαστική Αριστερά και αγωνίζεται για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο, ένα πανεπιστήμιο προσανατολισμένο στις ανάγκες της κοινωνίας και όχι της αγοράς. Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου, απαλλαγμένο από ταξικούς φραγμούς, ένα πανεπιστήμιο που να καλύπτει τις ανάγκες της πλειοψηφίας των φοιτητών.
Παλεύουμε για την ανασυγκρότηση των δομών του φοιτητικού κινήματος, για την αναζωπύρωση των συλλογικών διαδικασιών εντός των φοιτητικών συλλόγων. Παλεύουμε ώστε η πολιτική να επανέλθει στο προσκήνιο, ώστε οι φοιτητές να οργανωθούν και μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες και τις αποφάσεις τους να δράσουν προωθητικά σε μια κατεύθυνση ριζοσπαστικού μετασχηματισμού των ελληνικών πανεπιστημίων.
Το BLOCO είναι μια πολιτική δύναμη που ιδρύθηκε από μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ πριν από 3 χρόνια. Στόχος μας τη φετινή χρονιά είναι να αυξήσουμε των αριθμό των σχολών στις οποίες θα σημειώσουμε εκλογική καταγραφή, να αυξήσουμε τα εκλογικά μας ποσοστά και να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες έδρες.
Είναι σημαντικό όσοι και όσες σύντροφοι/ισες μπορούν να ενημερώσουν φοιτητες/τριες για το BLOCO να το κανουν τις επομενες μέρες. Ακόμα πιο σημαντικό ειναι να φέρουμε σε επαφή φοιτητές/τριες με το BLOCO.

Δεν υπάρχουν σχόλια: