27 Μαρ 2019

Κάνει πίσω το ΠΑΜΕ για το στέλεχος των My Market

Έστω και έμμεσα και μετά από καθυστέρηση τουλάχιστον δύο ημερών, το ΠΑΜΕ αναγνώρισε ότι καμία σχέση δεν έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ η προϊσταμένη στα My Market που πρόσφατα απομακρύνθηκε από τη θέση της μετά την κατάπτυστη προ ημερών επιστολή της προς τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης αλυσίδας

Το ΠΑΜΕ δεν της αποδίδει τώρα καμία συνδικαλιστική ιδιότητα, ωστόσο το όλο θέμα φαίνεται να ξεκίνησε μετά από δήλωση συνδικαλιστικού του στελέχους και αναπαρήχθη από φιλικές του ιστοσελίδες.

Σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση μιλάει για "εντελώς κακοστημένη προβοκάτσια", ενώ ο επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτης Κυριακούλιας αντέδρασε από την πρώτη στιγμή, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι η εν λόγω διευθύντρια είχε οποιαδήποτε σχέση με την ΕΑΚ και φυσικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Η αλήθεια είναι μία και είναι ξεκάθαρη: η διευθύντρια των My Market ουδέποτε υπήρξε σύνεδρος στην ΟΙΥΕ και κατ' επέκταση στη ΓΣΕΕ (ούτε τελευταία, ούτε παλαιότερα), ουδέποτε υπήρξε υποψήφια στο κλαδικό σωματείων των τροφίμων. Η μοναδική της "εμπλοκή" ήταν όταν πήγε να ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές του σωματείου, προερχόμενη από την εταιρεία πρώην Βερόπουλος σε μια εποχή που ήταν σε εξέλιξη η εξαγορά της από τα My Market και το σωματείο του Βερόπουλου είχε γράψει στο κλαδικό σωματείο το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων με σκοπό να διασώσει όλες τις θέσεις εργασίας, που τότε κινδύνευαν. Η συγκεκριμένη μάλιστα ήταν απλή εργαζόμενη τότε" σημειώνει μεταξύ άλλων η ΕΑΚ στην ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: